Pirinç pilavı yaparken taneleri yapışıyor
Pirinç pilavı yaparken taneleri yapışıyor
Pilav hakkında ufak bilgiler: Türk mutfağın en me?hur yemeklerin arasında pirinç pilavı gelmektedir. Pilav, karbonhidrat ve yağ içeriyi yüksek olan bir a? türüdür. Yaklaşık bir porsiyon pilavda 293 kalori bulunmaktadır. Pilav pişirirken bilinmesi gereken pratik bilgiler: Pilavın lapa olmaması için bol soğuk suda nişastası gidene kadar yıkayınız. Pilavın tanelerin yapışmasını önlemek ve daha ak pilav pişirmenin püf noktası limon suyudur. Pilavı pişirmek için kullandığınız kabin içerisine ince dilimlenmiş bir kaç limon parçaları sayesinde daha ak ve adet adet pilav pişireceksiniz. kaynak ;ipuclarim |
Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:14. |
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.